Jeg kom ind!!!

Jamen den er godt nok. Jeg har fået en mail fra Journalisthøjskolen i Århus, og de vil åbenbart gerne have mig.

Så åbenbart er den optagelsesprøve, jeg lagde op her, sådan man skal barbere den ged.

Var ellers sikker på, at de ville kalde mig til samtale og så sende mig et pænt,tak, men nej tak.

Jeg selv er lidt uforstående for konceptet. Tror ikke helt det er sevet ind endnu. Tror ikke helt på at det virkeligt passer. Jeg mener, hvorfor skulle de vælge mig? Jeg er ikke så god til særligt mange ting, og alligevel mener de åbenbart, at jeg er bedre end 1300 andre.

Min Facebook oversvømmer med kommentarer og lykønskninger, og jeg føler mig utroligt elsket af alle de mennesker, jeg kender. Det er jo helt vildt!

Så nu får i lige et billede af en meget glad (og nej, jeg smiler ikke sådan normalt, kun når jeg er overlykkelig), øldrikkende Ronja.

Og nej, jeg er forresten ikke fuldo – bare utroligt træt og derfor de grimme øjne.

 

Nu er min største frygt bare, at de sender mig en mail, hvori de skriver, snydt – forsinket aprilsnar eller et eller andet åndssvagt så som, hov, den blev sendt til en forkert eller vi kom da vist lige til at flette svaret til dig sammen med en andens, du skal altså ikke starte her.

Reklamer

10 comments

 1. Anne

  Stort tillykke – jeg er også kommet ind 🙂 hvad vælger du, hvis du kommer ind både i Odense og Århus?

  • ronjapilgaard

   Kæmpe stort tillykke til dig også! Det føles helt vildt ikke?

   Jeg vælger klart Århus til. Har allerede en BA i dansk, og er utroligt træt af at gå på universitetet. Vil gerne lave noget praktisk, så tror virkeligt, at DJH er den rigtige skole for mig. Hvad med dig?

   Min ansøgning til Odense var mere noget med at spille på flere heste.

 2. Anne

  Tak og tak for svar 🙂 Jeg er virkelig meget i tvivl! Uddannelsesmæssigt hælder jeg til Odense, men bymæssigt tror jeg bare, Århus er mere hyggelig og spændende at være studerende i… Men så tiltaler det mig til gengæld, at Odense er tættere på Sjælland/København. Har du været på skolen i Århus, og hvis du har, hvordan var dit indtryk så (godt, formoder jeg, men alligevel vil jeg lige spørge…)? Det har jeg nemlig ikke, og det gør det naturligvis lidt svært at ‘bedømme’ stedet.

  Tror også bare min tvivl bunder i, at jeg egentlig bare utroligt gerne ville gå begge steder, hvis jeg kunne 🙂 Tror begge uddannelser er super svedige.

  • ronjapilgaard

   Åhh jeg kan godt forstå, at du synes det er svært.

   For mig at se, er den store forskel på de to skoler, at i Århus er det mere praktisk arbejde, mens det i Odense er mere akademisk. Som sagt har jeg snart en akademisk uddannelse, og det hænger mig langt ud af halsen. Men det er jo ikke trættende for de andre 40 jeg startede på hold med, så det er jo et spørgsmål om personlighed.
   Hov forresten, og så er Odense jo tværmedial på alle semestre, det er ret vigtigt.

   Da jeg var på Modkraft, sagde en af pigerne, som gik på Odense, at den for hende klart var at foretrække, mens en af journalisterne, der var uddannet fra Århus også sagde, at Odense var en bedre skole.

   Jeg synes også at Århus er en federe by – men jeg har jo også boet det. Til gengæld har jeg, sikkert som du, et liv i København, som jeg ikke er glad for at slippe.

   Har desværre ikke været på skolerne så ved ikke noget det, men kan godt følge den med at ville gå på begge uddannelser 🙂

 3. lykkeholm

  Stort tillykke, kære søde Ronja! Jeg er helt vildt glad på dine vegne og er sikker på, at du bliver alletiders bedste journalist!

  • ronjapilgaard

   Titusind tak søde Lykke! Og hvor er det fedt, at du skal læse lidt dansk på tilvalg. Tror du bliver en fantastisk gymnasielærer – og hold da op nogle heldige elever. Som sagt, siger du bare til, når du skal bruge info om sure undervisere eller hvordan det lige er med romantisme og romantik 😀

   Btw. Forsøg at få Kim Byvald – han er mega dygtig!

 4. Pingback: Fedo… « ronjapilgaard
 5. Pingback: Fedo… « ronjapilgaard
 6. Pingback: Fedo… | Ronja Pilgaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s